Segt... MÅR TOPPEN

Tja tja bloggen

Förlåt för försena uppdateringar. Så blir det när man inte har tillgång till en dator. Det är så jäkla jobbigt att blogga från mobilen så man tappar liksom intressen att blogga. Men jag försöker mitt bästa! Bara 2veckor till... så får jag MacBook Air av skolan, så jäkla skönt med en ny MacBook.

Aa, men i fredags hade jag skolfotografering och har en känsla som säger att det gick inte så bra. Olikt med dem andra åren var att det här är liksom början, första fotot i gymnasiet. Jaa, hoppas det gick okej...
Så gick jag på dansträningen efter flera 100 år typ. Det kändes sjukt bra att få träffa alla efter sommaren, väldigt glada och positiva energien. Det var lite oklart med danserna till nästa uppträdandet , komplicerad och chockande att det var så många som slutade. Men det ska vi lösa snart, det blir nog bra.

Lördag var verkligen en seg dag. Jag kände inte för göra något eller gå ut så stannade och sov bort hela dagen. Faktiskt var det skönt efter en vecka med stress och press. Söndag, alltså idag så träffade jag min gamla klass. Återförening med klassen!! Woop woop, hade saknat dem jätte mycket, pluttisar. Vi kollade Percy Jackson Monsterhavet på bio, den var faktiskt ganska bra, helt kär i killen asså hahaa.

Det känns bra att få se alla igen och bara glömma bort allt i en liten stund. Crazy friends + crazy ideas= awesome memory! Super sant!! Jag har verkligen världens bästa och skummaste vänner man kan ha!

JAAA, nu börjar vi en ny vecka med positiv laddad energi! Gogogo